Dit blogartikel is geschreven door het Wissel-team door Klantenservice Wissel.nl

Nieuw bij Wissel: ruil je ongebruikte cadeaubon om voor Jumbo tegoed!

21 okt. 2024
Nieuw bij Wissel: ruil je ongebruikte cadeaubon om voor Jumbo tegoed!

Boodschappen worden steeds duurder en duurder. Kon je nou maar iets wat je in huis had liggen omtoveren in een tas boodschappen… Nou, met Wissel.nl kan dat! Bij ons kun je namelijk een ongebruikte cadeaubon omruilen voor een cadeaubon van een ander merk. We hadden al een uitgebreid assortiment aan keuzes, en sinds deze week hebben we Jumbo aan dat lijstje toegevoegd! Lees verder voor meer informatie over hoe je jouw bonnen binnen enkele minuten om kunt ruilen naar tegoed van Jumbo, zodat je zonder zorgen boodschappen kunt halen voor jou en je gezin.

Waarom Jumbo?

Iedereen moet boodschappen doen, en grote kans dat jij dat bij de Jumbo doet. Jumbo is namelijk met een marktaandeel van 21% één van de grootste supermarktketens van Nederland. Er zijn bijna 700 Jumbo supermarkten in Nederland, en 8 Jumbo Foodmarkten. Jumbo gaat voor 100% tevredenheid: de beste service, een groot assortiment én euro’s goedkoper. Er zit er vast eentje bij jou in de buurt!

Hoe werkt het omruilen?

Het omruilen van een cadeaubon is supersnel en makkelijk. Binnen 5 minuten heb je je een nieuwe Jumbo cadeaubon in je mailbox.

  1. Ga naar ons inwisselformulier.
  2. Selecteer het merk van de cadeaubon die je wilt inwisselen en voer de waarde in.
  3. Op het volgende scherm wordt ons bod voor jouw cadeaubon getoond. Selecteer hier Jumbo als de gewenste bon waarvoor je wilt ruilen.
  4. Voer vervolgens de benodigde kaartinformatie in.
  5. Na ontvangst en controle van de ingevoerde gegevens sturen wij je een mail met je nieuwe (digitale) cadeaubon. Je kan hem direct gebruiken.
  6. De Jumbo cadeaubon kan alleen in fysieke winkels besteed worden. Zoek hier een Jumbo winkel bij jou in de buurt, en shoppen maar!

Goed om te weten

In principe kun je gelijk naar een Jumbo supermarkt rennen om je nieuwe cadeaubon uit te geven. Wat wel goed is om te weten is dat Jumbo een paar voorwaarden heeft voor het besteden van je cadeaubon. We zetten hieronder even alles wat je moet weten op een rijtje.

  1. De cadeaubon is na uitgifte 5 jaar geldig.
  2. De cadeaubon kan alleen gebruikt worden in de fysieke winkels van Jumbo. De cadeaubon kan niet gebruikt worden om online bestellingen mee af te rekenen.
  3. Je hoeft de cadeaubon niet in één keer uit te geven – in delen mag ook!
  4. Je kan het bedrag op je de cadeaubon in één keer besteden, maar in meerdere keren is ook mogelijk.

Bekijk hier alle voorwaarden van de Jumbo cadeaubon. Ben je even vergeten hoeveel er op je Jumbo cadeaubon staat, dan kun je via die pagina ook het saldo opvragen.

Winkel jij niet bij Jumbo?

Heb je geen Jumbo supermarkt bij jou in de buurt, of heb je gewoon voorkeur voor een andere supermarkt? We hebben ook nog andere opties om jouw cadeaubon naar om te wisselen! Je kan je ongebruikte cadeaubon ook omruilen voor een bon van o.a. Bol.com, Zalando, Wehkamp, Gall & Gall, Etos of een Podium cadeaukaart. Of als je liever niet vast zit aan een bepaalde winkel, dan kun je je cadeaubon ook inwisselen voor geld. Het geld staat dan vaak dezelfde dag nog op je rekening.

Je mag zelf kiezen wat je wilt, maar vaak levert een cadeaubon ruilen je meer op qua waarde dan in geld – lees hier meer over het omruilen van je cadeaubon.

Heb je nog vragen?

Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen – maar als je er niet helemaal uitkomt dan staat onze klantenservice 7 dagen per week voor je klaar. We helpen je graag verder!